Спират движението по улица в кв. „Три чучура-север“ в Стара Загора от 3 януари

STZAGORA.NET
*
От 3 до 7 януари 2017 г. ще бъде спряно движението на всички видове превозни средства в участъка между бл.82 и бл.81 в старозагорския квартал „Три чучура-север“.

Промяната в движението се налага заради нуждата от осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на строително-монтажните работи по реконструкция на канализационната мрежа в квартала.

Движението на личен, обществен, договориран транспорт и на МПС, извършващи транспорт за собствена сметка, ще се осъществява по обходен маршрут за движение на автобусни линии № 14, 17 и 51.

Водачите следва да шофират с повишено внимание в указания участък и да спазват стриктно вертикалната маркировка.

Движението на МПС ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието, по преценка на служителите, пряко ангажирани с охраната.
#fevv
echo
Copyright © 2017 Стара Загора днес. Всички права запазени. Авторите запазват авторските си права върху статиите, като носят пълна отговорност за съдържанието им. Издателят получава неограничени права да предлага и разпространява изданието с публикуваните статии. Издателят не носи отговорност, ако авторите са причинили вреда на трети лица.
Powered by уеб дизайн