Ученици от старозагорското ОУ „Кирил Христов” празнуваха благотворително за пострадалите от Хитрино

STZAGORA.NET
*
Учениците до 4-ти клас при Основно училище „Кирил Христов” в Стара Загора събраха над 600 лв. за пострадалите от Хитрино по време на Коледното си тържество с народни танци, проведено съвместно с техните родители.

Проявата се провежда за пета поредна година. Тази година, по инициатива на Нела Караманова – учител по народни танци, Коледното тържество се проведе благотворително в залата на Младежки дом Стара Загора, за подпомагане на пострадалите от инцидента жители на село Хитрино.

На 22.12.2016 г. вечерта, събраните в залата ученици, родители и учители изразиха своята съпричастност към драмата на хората и всеки, според възможностите си, даде своята лепта за Хитрино.

На 23.12.2016 г. след започване на учебните занятия малките ученици, участвали в благотворителния концерт, отвориха кутията с направените дарения и изброиха сумата от 604,44 лв., която беше преведена по дарителската сметка за Хитрино.

#fevv
echo
Copyright © 2017 Стара Загора днес. Всички права запазени. Авторите запазват авторските си права върху статиите, като носят пълна отговорност за съдържанието им. Издателят получава неограничени права да предлага и разпространява изданието с публикуваните статии. Издателят не носи отговорност, ако авторите са причинили вреда на трети лица.
Powered by уеб дизайн