Джаз-балет „Каприз“ развълнува гостите на коледния си концерт

STZAGORA.NET
*
На концерта във Военен клуб Стара Загора, джаз-балет „Каприз” и приятели успяха да очароват публиката. Концертът започна с коледен танц – специален поздрав към гостите. Най-аплодирано от публиката бе изпълнението на танца „Вълци”, на който Антония Пенева и Елена Иванова успяха да предадат емоция, чувство и хъс. Малките възпитанички на балет „Каприз” също развълнуваха публиката и предизвикаха умиление и усмивки.

Голям дебют в хореографията направиха Елена Иванова и Антония Пенева. Те бяха подготвили солов и дуетен танц с три от по-малките балерини – Жанет Иванова, Кристияна Христозова и Валерия Йосифова.

Фурор на концерта направи изпълнението на Йордан Петев. Той не за първи път показа гласови възможности, като освен това се включи и в хореографията на песента „I have nothing”, на която танцуват и балет „Каприз”. Неговия вокален педагог Веселин Божков получи специални поздравления за изпълнителите, които бе подготвил специално за концерта.

С танци зарадваха гостите и ДТС „Зорничка” и “Got Style Crew”, които разнообразиха програмата с малко по-различни стилове.

За да се получи толкова добре вечерта се погрижи водещата на коледния концерт Магдалена Велева.

Спектакълът завърши с изненада към хореографката на джаз-балет „Каприз” и организатор на концерта – Атанаска Баценкова. Тя бе повикана на сцената и получи огромен букет, поднесен с благодарности от целия колектив.

#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн