Общински съветник с дарение за читалището в старозагорското село Памукчии

STZAGORA.NET
*
Общинският съветник от ГЕРБ – Стара Загора Ангел Филипов дари мултифункционално принтиращо устройство на НЧ „Христо Ботев“ в село Памукчии. Подаръкът е пореден жест към жителите на старозагорското село от партийната организация.

„При последното ми посещение в Памукчии, заедно с общинското ръководство на ПП ГЕРБ зарадвахме ползвателите на читалището с мултимедиен проектор. Тогава споделихте, че имате нужда и от принтиращо устройство. Надявам се, че в навечерието на светлите празници, отново допринасяме за подобряването на работата и дейността ви“, каза Ангел Филипов, който пряко отговаря за комуникацията между селото и местната власт.

След дарението в залата на местното читалище се проведе репетиция на мъжката певческа група, която ще коледува в Памукчии тази година. „Бъдете здрави и съхранявайте, и предавайте напред за поколенията, традициите и българщината“, поздрави момчетата Ангел Филипов.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн