Коледно дарение ще направи фирма “Бултекс 99″ ЕООД

STZAGORA.NET
*
На 18.12.2016г. (неделя) от фирма “Бултекс 99″ ЕООД ще направи станалото вече традиционно за фирмата коледно дарение. Потребителите на „Социалната кухня” към храм „Св. Паисий Хилендарски” в кв. Зора ще получат обувки и дрехи.

Дарението е на стойност 1 500 лв. То ще бъде връчено на 18.12.2016 г. в 10:00 часа в социалната кухня към храм „Св. Паисий Хилендарски” в кв. Зора.

За дарението Отец Йордан сподели: „Знам, че за фирма „Бултекс 99” това е традиционно дарение и съм благодарен, че тази година то идва при хора, изпаднали в тежка житейска ситуация. Всяко едно добро рано или късно се отплаща. Благодаря на всички, които ни помагат и им пожелавам светли празници.”

Дарението се реализира със съдействието на Красимир Янакиев – регионален мениджър на фирмата за Югоизточна България.

“БУЛТЕКС 99″ ЕООД е лидер на българския пазар за производство и доставка на защитно и работно облекло, трикотажни изделия, работни обувки и ботуши, ръкавици, и лични предпазни средства.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн