26 транспортни средства продава офис НАП Стара Загора

STZAGORA.NET
*
10 леки атомобила, 9 товарни автомобила, 4 специализирани, 2 автобуса и едно полуремарке могат да бъдат закупени на търг от офиса на НАП в Стара Загора. За публична продан са обявени:

- леки автомобили 10 бр., модели: Opel Astra, VW transporter, Renault, Peugeot 406, Toyota, Hundai Santa Fe, Citroen Berlingo и UAZ. Всички са в движение и добро техническо състояние.
- товарни автомобили 9 бр. с марки: KAMAZ, Mercedes, Skoda, LIAZ, UAZ, ZIL;
- специализирани автомобили 4 бр.: Skoda, ZIL, KAMAZ, автокран Такраф;
- автобуси – 2 бр. Peugeot Boxer и VW Crafter;
- полуремарке Fruehauf ED-32;

Ценовите предложения за участие в тръжната процедура се изпращат на адреса на офиса: 6008 Ст. Загора, ул.”Кенали” № 1 или се подават на място в деловодството. Депозитът за участие е в размер на 20 на сто от обявената начална продажна цена и следва да бъде внесен по банков път до крайния срок 13 декември 2016г.

Търгът ще се проведе на 19 декември от 11:30 часа в сградата на НАП Ст. Загора на ул. “Кенали” №1.

Огледи се извършват всеки присъствен ден, от 05-ти до 13-ти декември от 10:00ч. до 15:00ч., на посочените в обявите адреси и след предварителна уговорка на телефон..

Допълнителна информация за условията и правилата за провеждане на търговете, първоначални продажни цени, банкови сметки за превод на депозита, необходими документи и други са публикувани на сайта на НАП: www.nap.bg в раздел ПРОДАЖБИ, или на: Обява_Търг. По-подробна информация може да бъде получена и от публичния изпълнител водещ търга на телефон посочен в обявата.
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн