Престижна награда за Търговско-промишлена палата – Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Търговско-промишлена палата – Стара Загора бе отличена на първо място сред регионалните палати/камари на 23-тите годишни награди на БТПП, на официалната церемония в София, в Хотел Балкан. Палатата получи грамота и бронзова статуетка „Хермес”, дело на Ставри Калинов.

С отличия за принос към развитието на икономическите взаимоотношения бяха наградени извънредният и пълномощен посланик на Хърватия у нас Н. ПР. Лйерка Апайберг и търговското аташе на Унгария в България Тамаш Будаи.

С награди – бронзови статуетки „Хермес”, си тръгнаха мениджърите на три фирми, заели първите места в трите категории в класацията ТОП 100 – максимална величина на печалбата спрямо приходи от продажби през 2015 г., максимална величина на печалбата спрямо собствения капитал и изменение на нетните приходи от продажби за периода 2014-2015 г. В първата категория отличие получи козметичната фирма „Дамасцена”, Стара Загора. Във втората – „България текс”, гр. Казанлък, а в третата – „Родопи ланд”, гр. Кърджали.

Социалният министър Зорница Русинова връчи отличието на „Асарел медет” в категорията максимални приходи от продажби и печалба в Южен-централен район. Заместник-министърът на регионалното развитие Деница Николова награди „АГРОПОЛИХИМ“ АД, гр. Девня, в категорията ТОП 10×6 – фирми с максимални приходи от продажби и печалба за 2015 г. в националните райони за планиране. Зам. – министърът на икономиката Даниела Везиева в същата категория в Северен – централен район за планиране връчи наградата на „ИДЕАЛ СТАНДАРТ ВИДИМА“ АД, гр. Севлиево.

КАМАРА НА ИНСТАЛАТОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ, Пловдив, получи наградата в категория Браншова организация „за принос при постигане целите и задачите на БТПП.

Телевизия “Европа” бе удостоена с наградата на Българската търговско-промишлена палата „за обективно представяне ролята на Палатата като най-голямата национална работодателска организация в деловия живот на страната, за отразяване позициите на членовете й по актуални проблеми и редовно излъчване на новини от ежедневната дейност на БТПП“.

Антон Хекимян – журналист и водещ на „Тази сутрин”, получи плакет и грамота „за обективно отразяване на позициите на Българската търговско-промишлена палата и на нейните членове по актуални стопански теми, с ясен сигнал за проблемите на българския бизнес и ролята на Палатата в негова защита” в категория журналист за 2016 г.

За наградите в отделните категории ТУК.

#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн