Голям наплив за новия “Джъмбо” в Стара Загора, магазинът е наистина много обширен

STZAGORA.NET
*
Продават се играчки и всякакви стоки за дома
*
Старозагорският “Джъмбо” е част от едноименната гръцка верига магазини, създадена преди 30 години, с оборот от близо 1 милиард евро. Той е деветият магазин в България, след 4 в София и по един в Пловдив, Варна, Бургас и Русе. В самата Гърция магазините “Джъмбо” са над 50 на брой. В Румъния има 7, като скоро броят им ще се удвои.

Магазинът в Стара Загора е на площ от 11 декара (повече от две футболни игрища). Разположен е на по-голямата част от партерния етаж в Парк-мола (стария мол). Работното му време е от 10.00 до 21.00 часа (в неделя – до 20.00 часа). Днешният му първи работен ден привлече хиляди посетители от целия югоизточен регион на страната. Откритият паркинг се препълни и в един момент на обед свободните места свършиха.

Входът е вдясно от централното фоайе на Парк-мола. Серпентина между щандовете превежда клиентите няколко пъти нагоре-надолу по цялата дължина на дясната част. Тук са играчките и не би било излишно да има байпас, т.е. пряк излаз по-нататък за онези клиенти, които не се интересуват от играчки. След което магазинът продължава зад централното фоайе с много богат избор от всевъзможни стоки за дома, кухнята, домашните любимци, банята, козметика и кинкалерия, детски дрехи, сапуни, одеяла, табуретки и възглавници, изтривалки, закачалки, автокозметика, кухненски уреди, осветителни круши, декоративни цветя, всякакви кутийки – стъклени, метални и пластмасови, бутилки със запушалки, бисквити, шоколадови изделия и прочие. Минавайки зад средата, търговската площ на “Джъмбо” преминава в лявата част на мола. Касите и изходът са вляво от централното фоайе.

Посетителите следва да имат предвид, че магазинът е наистина гигантски, обикалянето му не е никак лесна задача и първото запознаване с всичко, което предлага, може да отнеме до 2 часа. При днешния наплив като за първи работен ден на касите се чакаше по 5-10 минути.




#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн