Четириметров пъзел с контурите на България сглобиха МГЕРБ в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Частите на четириметров пъзел, изобразяващ географските контури на България, бяха разпръснати из област Стара Загора. Младежите от структурите на ПП ГЕРБ в продължение на няколко дни търсиха парчетата от него, които бяха поставени на емблематични места в Мъглиж, Ветрен, Раднево, Казанлък и Стара Загора.

Внушителният пъзел бе сглобен на площада пред Община Стара Загора. По този начин приключи и вече станалата традиционна кампания на младежите от ГЕРБ под липите „Аз ще гласувам!“. По време на нея членовете на МГЕРБ попитаха своите съграждани кое е качеството, което определя кандидата за президент като добър за длъжността, какво ги мотивира да гласуват на 6 ноември, както и дали българите са готови да гласуват доверие на дама президент.

Отговорите, които получиха, бяха монтирани в два видеоклипа, а третото филмче запечата сглобяването на пъзела с размери 4х3 метра, който символиза единството и работата в екип. “Това за нас е най-важно, затова призовахме и съгражданите си да гласуват, за да продължи добрата работа и синхрон между различните власти в страната, за да имаме стабилна държава и видими резултати“ – подчертаха младежите.

В кампанията на младежите от ГЕРБ – Стара Загора тази година участие взеха и кандидатът за президент на ПП ГЕРБ Цецка Цачева, както и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова. Двете дами, които са символ на успешната реализация на жените, отправиха своите послания към българските граждани в навечерието на изборите за президент и вицепрезидент.

Трите видеа бяха споделени в социалните мрежи. „Неслучайно официалното пускане на клиповете се случи в 11.17 часа – 11, символ на поредната победа на ПП ГЕРБ и 17, номерът на най-добрата кандидатпрезидентска двойка – Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Кадрите от финалната ни инициатива споделихме в 17.17 часа“, споделиха още подробности около кампанията „Аз ще гласувам“ младите хора от старозагорската структура на партията.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн