Цецка Цачева в Мъглиж: Диалогът с гражданите ще лежи в основата на всички решения, които взимам

STZAGORA.NET
*
Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, евродепутатът Ева Паунова и кметът на Мъглиж Господин Господинов откриха Информационен център в Мъглиж. Преди това те посетиха Дневния център за възрастни хора в Мъглиж.

„Като президент и вицепрезидент с Пламен Манушев ще сме коректив на всяка политика, която не среща одобрението на обществото или не е в негов интерес. Можем да отстояваме позиции и да вземаме правилните решения в интерес на гражданите“, каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева. Тя обясни, че ще продължи и занапред да се среща с хората в цялата страна. „Това, че по време на кампанията ще обиколим над 200 населени места, е доказателство, че диалогът с гражданите ще лежи в основата на всички решения, които взимаме“, подчерта Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент приветства решението на правителството на Бойко Борисов за отпускане на 7,2 милиона лева за нуждите на няколко големи болници в страната. „Над милион и двеста хиляди пенсионери ще получат по 40 лева коледни добавки. Тези пари не са от предвидените в бюджета. Те са резултат от усилията на правителството на премиера Борисов в борбата с контрабандата и сивата икономика. Това е доказателството, че когато управлението е стабилно, когато се спазват редът и законът, могат да се постигат резултати в интерес на всички български граждани. Като президент аз ще бъда гарант за спазването на правилата и за диалога между отделните власти в страната“, категорична бе Цецка Цачева.

Вицеадмирал Пламен Манушев призова жителите на Мългиж да гласуват активно на президентските избори на 6-ти ноември. „Ние ще направим така, че да няма кризи, страната да се развива, да продължават да се разработват политики в интерес на гражданите и да вървим стабилно напред“, заяви кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент. Пламен Манушев за пореден път подчерта, че заедно с президента Цачева ще гарантират следването на вярната за България посока на развитие, заедно с евроатлантическите партньори ЕС и НАТО.

Цветан Цветанов заяви, че когато има силна местна власт, когато правителството е стабилно и реализира приходи от борбата с контрабандата и сивия сектор, нещата в държавата вървят напред и прилаганите политики са в интерес на гражданите. „Направеното от ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов е за всички хора, не само тези, които ни симпатизират. Затова всички български граждани трябва да гласуват доверие на Цецка Цачева и Пламен Манушев с номер 17 в бюлетината, защото те ще гарантират сигурността и стабилността в България“, посочи зам.-председателят на ГЕРБ.

#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн