Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев, и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посетят област Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят област Стара Загора на 26.10.2016 г. (сряда). Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ и кмет на Стара Загора Живко Тодоров, евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова и народния представител Пламен Йорданов.

В 09:30 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще проведат работна среща с представители на бизнеса в град Казанлък. Срещата ще се проведе в конферентната зала на „Музей на розата“, парк „Розариум“. На срещата ще присъства кметът на Казанлък Галина Стоянова.

В 10:20 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб на партията ще открият реконструирано междублоково пространство в Казанлък. Събитието ще се състои на ул. „Хемус“ №1, срещу ПГ „Иван Хаджиенов“.

В 11:15 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще разговарят с жителите на Мъглиж в Дневен център „Зорница“, ул. „Иван Вазов“ №10. На срещата ще присъстват кметът на община Мъглиж Господин Господинов и зам.-кметът и общински ръководител на ГЕРБ Методи Марков. В 11:45 часа те ще открият Информационен център в Мъглиж, площад „Трети март“ №32.

В 13:15 часа Цачева, Манушев и Цветанов ще се срещнат със служители и работници на фирма „Булметал“ АД в град Гурково. Срещата ще се състои на ул. „Прохода“ №37. Ще присъстват кметът на Гурково Иван Иванов и общинският ръководител на ГЕРБ Димитър Драчев.

В 15:00 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще посетят град Раднево. Те ще се срещнат с жители на града в Общински център за култура „Нончо Воденичаров“, ул. „Георги Димитров“ №2. С тях ще бъдат кметът на Раднево Теньо Тенев, зам.-кметът Димитър Желев и Румен Йовчев – общински ръководител на ГЕРБ в Раднево.

В 16:15 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се срещнат с ръководството и служителите на фирма „Медина мед“ ООД. Събитието ще се проведе на „Хрищенско шосе“ №1. На срещата ще присъства и Емил Христов – общински ръководител на ГЕРБ и председател на ОбС Стара Загора.

В 17:00 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще проведат разговор с шофьори от фирмите в Стара Загора, извършващи таксиметрови услуги. Срещата ще се проведе на служебен паркинг на стадион „Берое“.

В 17:45 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се срещнат с жители на Стара Загора на централния пазар на града, ул. „Пазарска“ №4.

В 18:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Стара Загора. В спортна зала „Иван Вазов“, ул. „Генерал Гурко“ 102 председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Стара Загора кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

Участници в концерта в Стара Загора ще бъдат Пламен и Иво, Михаела Маринова и Дара от “Х фактор”, група „Rewind”, Поли Генова, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове.

#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн