Йеховисти отново бяха глобени в Стара Загора по сигнал на общински съветници от ВМРО и АТАКА

STZAGORA.NET
*
За втори път в рамките на този месец “Свидетели на Йехова” бяха глобени от Община Стара Загора за незаконно разпространяване на религиозни материали в центъра на града. Сигналът отново бе подаден на горещия телефон на Общината от общинските съветници Антон Андонов от ВМРО и Михаил Михайлов от АТАКА. Двете лица, раздаващи незаконните материали, бяха полякиня и англичанка, за разлика от последния път (на 4 октомври), които бяха българки. Въпросният г-н Бекер, който извършилите проверката инспектори назоваха като шеф на организацията, явно е техен стар познайник и постоянно пуска нови лица, нищо неподозиращи и незнаещи, че ако ги хванат, актът се пише на тяхно име, а не лично на шефа им.

Това е поредният случай на нагло заобикаляне на закона и наредбите на Община Стара Загора. Този рецидив трябва да бъде спрян и ще бъде, изразяват увереността си двамата общински съветници.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн