Представители на ГЕРБ – Област Стара Загора, посетиха Европейския парламент по покана на Ева Паунова ГЕРБ/ЕНП

STZAGORA.NET
*
По покана на евродепутата Ева Паунова ГЕРБ/ЕНП работно посещение в Брюксел осъществиха представители на Жени- ГЕРБ, Младежи- ГЕРБ, кметове и общински съветници от ГЕРБ- Област Стара Загора.

Сред присъстващите бяха Радка Желева- кмет на с. Хрищени, Янка Дончева- кмет на с. Борово, Димо Димитров- общински съветник от Стара Загора, както и членове на областното ръководство на МГЕРБ- Катерина Иванова, която заема длъжността организационен секретар на партийната структура, Николай Факиров- член на ръководството на младежите. Жени- ГЕРБ бяха представлявани от Радка Манолова- Гинова- член на Областното ръководство.

В рамките на посещението групата имаше възможността да се запознае от близо с дейността на Европейския парламент и работата на евродепутата Ева Паунова. По време на престоя си в европейската столица, групата посети и интерактивното изложение „Поколение код“ в Европейския парламент, демонстриращо как съвременните библиотеки използват новите технологии, за да се превърнат в центрове на знанието и уменията на новия век. Изложението е част от Европейската седмица на програмирането, която през тази година поставя рекорд с 9 хил. събития, провеждащи се в 53 държави. В България ще се проведат над 55 събития.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн