Телевизор за пенсионерския клуб в село Казанка дариха от ПП ГЕРБ – Стара Загора

STZAGORA.NET
*
На 32-инчов телевизор ще гледат предизборните дебати в пенсионерския клуб в село Казанка, благодарение на общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Стара Загора. Подаръкът бе връчен на кметския наместник на селото Елка Михайлова от общинските съветници, които отговарят за населеното място – Динко Михайлов и Николай Николов.

„В Казанка се работи интензивно, това е правилната посока за развитие и се виждат резултатите. Помагаме винаги, когато можем – дали за по-добър диалог между Общината и кметството тук, дали с дарения, няма значение, защото важното е да бъдем обединени и работещи“, каза пред жителите на селото Динко Михайлов. „Общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Стара Загора ви прави този подарък, за да имате възможност да се събирате и да си почивате заедно. Нека на този телевизор гледате само добри новини“, допълни той.

Благодарение на подкрепата, която получава Казанка, от представителите на местното самоуправление, в старозагорското село бе ремонтирана основно част от сградата на кметството. Изграден бе водосток край пътя, който да отвежда дъждовните води. Преасфалтирана е и част от пътната инфраструктура, със съдействието на инж. Трифон Трифонов, инж. Таньо Михайлов, Стефан Тодоров и Васил Вакарелски. Реновиран бе и мостът в селото. Предстои да се освежи и пенсионерският клуб, в който се събират около 50 души. Предстои да бъде обърнато внимание и на дупките по пътя между Казанка и Сладък кладенец.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн