Декларация от СНЦ „Клуб на работодателя – Стара Загора“ по повод взривената врата на офис в града

STZAGORA.NET
*
Във връзка с взривеното на 09.10.2016 г. самоделно взривно устройство с приблизителен еквивалент от около 100-150 грама тротил пред входната врата на офис на “Тера инвест 99″ ЕООД, фирма с основен предмет на дейност строителство и обзавеждане на недвижими имоти, която е собственост на Красимир Стефанов Янакиев, член на СНЦ „Клуб на работодателя – Стара Загора“:

Ние от СНЦ „Клуб на работодателя – Стара Загора“ категорично осъждаме подобни действия като метод и средство за уреждане на бизнес отношения.

Смятаме, че подобен начин за сплашване на конкуренция е недопустим, изключително арогантен и опасен за живота и здравето на гражданите.

СНЦ „Клуб на работодателя – Стара Загора“ призовава ОДМВР и Окръжна прокуратура – Стара Загора да предприемат нужните мерки за бързо разкриване на извършителите и осигуряване на съответстващо на деянието им наказание, за да се предотвратят подобни деяния в бъдеще.

Надяваме се, че това е един изолиран случай за града ни и извършителят ще бъде бързо разкрит и наказан, така че предприемачите в града ни да се чувстват спокойни, сигурни и в безопасност при развиване на дейността си.
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн