Билети по 5 лева за мачовете на баскетболния “Берое” в Балканската лига и първенството

STZAGORA.NET
*
Билетите за мачовете на Берое от сезон 2016/17 остават на цена от 5 лева. Това обявиха от ръководството на клуба три дни преди първия двубой. В сряда „зелено-белите“ се изправят срещу шампиона в Балканската лига Сигал (Прищина) в първа среща от група “А” на Балканската лига. Двубоят е от 18,00 часа в общинската спортна зала „Стара Загора“.

На същата цена се продаваха входните талони за срещите на старозагорци и през миналия сезон. Както и тогава, така и през тази година деца и ученици до 18 години ще влизат на мачовете с билети за 3 лева. Децата до 12 години отново ще могат да влязат в залата само с придружител.

За разлика от миналата година обаче като вход няма да могат да бъдат използвани картите за членство от „Националния фенклуб на Берое“. През миналата година от ръководството на баскетболния клуб направиха жест към феновете на футболния тим и картата можеше да бъде използвана като пропуск за двубоите на „зелено-белите“ в зала „ДЗУ“.

Всички приходи от продажбата на билети пък от “Берое” отново ще използват за развитието на детско-юношеската школа на клуба. През тази година от клуба отчитат сериозен интерес от страна на децата в Стара Загора към баскетболни занимания.
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн