Тайник с наркотици откри полицията на кръстовището на “Боруйград” и “Майор Кавалджиев” в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
На 15.09.2016 г. при извършена проверка от служители на в сектор ПКП, ОДМВР – Стара Загора, в района на кръстовището на ул. “Боруйград” с ул. “Майор Т. Кавалджиев”, е открит тайник, в който е намерена и иззета кутия от цигари, съдържаща 4 полиетиленови пликчета с бяло вещество под формата на кристали, за което след извършена експертиза е установено, че представлява наркотично вещество – метамфетамин, 19,8 грама.

От допълнително проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че наркотичното вещество е укрито от И.Т., на 32 г., от Стара Загора. Същият е задържан и на 17.09.2016 г. му е повдигнато обвинение за престъпление по чл.354а, ал.3, т.1 от Наказателния кодекс. С постановление на Районна прокуратура – Стара Загора на И.Т. е наложена мярка за неотклонение “задържане за срок от 72 часа”. Работата по случая продължава.
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн