Старозагорецът Георги Софкин влиза във “ВИП Брадър” в неделя

STZAGORA.NET
*
В поредното издание на “ВИП Брадър”, което започва по “Нова” в неделя, 11 септември, влиза и старозагорецът Георги Софкин – двукратен световен и олимпийски шампион по бадминтон, председател на Националната организация “Малки европейци”.

Софкин е известен с познанството си със световноизвестни спортисти, политици, бизнесмени и ВИП-персони. Често носи със себе си снимки, на които е с поне десетина големи имена. Днес, часове преди да се яви в събота в столицата за формалностите по настаняването и подготовката на участниците в реалитито, в албума му бяха негови кадри с двама президенти – Симеон Сакскобургготски и Росен Плевнелиев, с Кристиано Роналдо и Бутрагеньо, с бившата шефка на мисията на МВФ в България Ан Макгърк, със собственика на “Левски” и БТК (“Виваком”) Спас Русев и др.

Притеснението на Софкин на влизане във “ВИП Брадър” е, че заради клаустрофобията си ще му е трудно да свикне с живота в къщата. Заради което се надява на по-скорошно излизане. Споделя, че е бил сащисан от снимките в София за 3-минутната му визитка в началото на шоуто, които продължили цели 8 часа и му изпилили нервите. На среща с приятели, които покани на нещо като изпращане, Софкин съобщи, че подготвя изненада за Ники Кънчев при посрещането си, но не уточнява каква.
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн