“Движение ’21″ в Стара Загора – готово да работи за президентската кандидатура на Татяна Дончева

STZAGORA.NET
*

Татяна Дончева

Славянка Христова

Старозагорската структура на ПП “Движение ’21″ е в готовност за активна предизборна работа във връзка с очакваната кандидатура на националния председател на партията Татяна Дончева. “Посрещнахме със задоволство анонса на г-жа Дончева за участието й в президентските избори. Тя бе номинирана за това още на конгреса ни на 2 април т.г. и виждаме, че се съобразява с волята на делегатите. Сега очакваме Националният изпълнителен съвет да излезе с окончателното решение” – коментира новината пред медията ни регионалният координатор на Движение ’21 в Стара Загора Славянка Христова.

Татяна Дончева първоначално прие да разговаря с БСП относно изборите за президент, но не се стигна до подкрепа от страна на “Движение ’21″ за кандидатурата на ген. Румен Радев, припомни Славянка Христова. Тя съобщи, че партийната водачка ще дойде на среща с членове и симпатизанти в Стара Загора до края на месец септември, най-вероятно още преди началото на предизборната кампания.

“Движение ’21″ не води агресивна политика и не иска на всяка цена да събере членска маса. Желанието ни е хората сами да узреят за разбирането, че ние сме партията, която се вписва по различен начин в политическото пространство в България. Приоритетите ни са реформи в съдебната система, здравеопазването и образованието. Амбициите на Татяна Дончева е да събере около себе си колкото може повече млади хора, професионалисти в областта си и да им даде възможност да се впишат в обществено-политическия живот със своите знания, а тя със своя опит” – каза още Славянка Христова.

Старозагорската организация на Движение ’21 е създадена на 27 ноември 2014 г. от няколко души. В ядрото й днес са петима: Славянка Христова, Красимир Зарков Панайотов – скулпторът на пластиката “Птицата Феникс” пред Община Стара Загора, Светослав Марков – бивш офицер от ОДМВР – Стара Загора, Татяна Костадинова – преподавател в ПМГ “Гео Милев” и Гергана Вълкова – преподавател по изобразително изкуство. Клубът на “Движение ’21″ в Стара Загора е на бул. “Хр.Ботев” 121. Местната организация има и своя страница в социалните мрежи.

Партията на Татяна Дончева има структури във всички областни градове. На местните избори спечели кметски места в няколко общини и населени места. Има съветници в Столичния общински съвет и в местните парламенти на Сливен и Габрово.
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн