25-ма от ВМРО – Стара Загора ще се поклонят на гроба на Тодор Александров

STZAGORA.NET
*
25 активисти на ВМРО от Стара Загора и региона заминават в неделя на националното честване в памет на 92 години от смъртта на легендарния водач на ВМРО – воеводата Тодор Александров. Както всяка година, честването ще се проведе на гроба на героя, намиращ се в планината над мелнишкото село Сугарево, край параклиса “Свети Илия”, където е загинал, съобщи за медията ни регионалният координатор на ВМРО Антон Андонов.

Събитието ще даде възможност за допълнително съгласуване на предизборните действия на ВМРО. Партията участва в президентската кампания заедно с “Атака” и Националния фронт за спасение на България (НФСБ). Трите формации застанаха зад издигнатите от инициативен комитет за президент и вицепрезидент Красимир Каракачанов (ВМРО/ПФ) и Явор Нотев (“Атака”). “При така сложилите се отношения между БСП и АБВ очакваме нашите кандидати да излязат на балотаж”, заяви Антон Андонов.
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн