Военните от Втора бригада спечелиха футболния турнир за празника на МВР

STZAGORA.NET
*
Във връзка с предстоящия професионален празник на МВР – 5-ти юли, ОДМВР – Стара Загора организира традиционния си турнир по футбол на малки вратички за служители на МВР и за отбори на свои партньори – държавни и общински институции.

Турнирът се проведе днес на тренировъчното игрище на стадион „Берое”.

Участваха 12 отбора – от ОДМВР Стара Загора, районните управления в региона, на Община Стара Загора, на Зонално жандармерийско управление – Кърджали и РД ПБЗН – Стара Загора.

След изключително оспорвани футболни срещи, играни при тежки метеорологични условия (силно слънце и високи температури), на първо място се класира отборът на Втора Тунджанска механизирана бригада, който на финала победи отбора на РД „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Стара Загора с резултат 5:2.

Отборът на Община Стара Загора, в който се включи и кметът на общината Живко Тодоров, се класира на трето място, след победа с дузпи над отбора на Първо РУ – Стара Загора.

Класиралите се на първите три места в турнира бяха наградени с купи от директора на ОДМВР – Стара Загора старши комисар Николай Кирков, а всички участници бяха поздравени за показаните силен отборен дух и честна игра.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн