БСП в Стара Загора се срещна с ръководството на общинската структура на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва

STZAGORA.NET
*
Председателят на Общинския съвет на БСП в Стара Загора Валентина Бонева се срещна с ръководството на общинската структура на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва (СОСЗР). Това е първата среща от поредицата разговори, които предстоят с неправителствения сектор и браншовите организации в общината. „Целта ни е да създадем ефективно взаимодействие помежду ни и да дискутираме развитието на Стара Загора”, подчерта Бонева и сподели посоките на новата политика на БСП, водена от лидера Корнелия Нинова за широко отваряне към структурите на гражданското общество.

Идеите на новото ръководство са до края на годината с експертно участие да се разработят алтернативи в обществено-политическия и икономически живот на страната. „С представянето на различни политики, както и гледни точки на поставени проблеми от гражданските структури, БСП се стреми към ползотворно взаимодействие и решения”, заяви народният представител от „БСП лява България” Георги Гьоков. Той информира ръководството на Съюза за позициите на БСП по водената политика на управляващите в съответните сектори.

Председателят на СОСЗР Димитър Сотиров благодари за срещата и за въпросите, които народният представител Георги Гьоков е поставил на министъра на отбраната. Според него отговорът на министъра не ги е удовлетворил и трябва настоятелно да се иска от управляващите решения за силна българска армия.

Предстои нова среща между двете страни, на която ще се обсъдят конкретните направления за сътрудничество. В срещата участваха и социалистите Иван Митров, Кольо Димов, адв.Сашо Лозанов, арх.Петър Влахов, Васил Василев и Диана Михалева. Участници в разговора от СОСРЗ бяха и Димитър Попов, Гено Тодоров и др.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн