Младежи-ГЕРБ Стара Загора и Велико Търново се срещнаха с Организацията на младите професионалисти във външната политика

STZAGORA.NET
*
Представители на Младежи-ГЕРБ проведоха работна среща с Организацията на младите професионалисти във външната политика в понеделник 27 юни 2016 г. в Европейския парламент. Срещата се проведе в рамките на организирано от евродепутата Ева Паунова (ГЕРБ/ЕНП) двудневно работно посещение на младежите от Стара Загора и Велико Търново в Брюксел.

„Ролята на младите хора в политиката трябва да нараства. Това се доказа и на референдума във Великобритания, на който две-трети от хората под 34 годишна възраст подкрепиха оставането в ЕС. Затова се радвам, че млади и социално ангажирани хора като тези от МГЕРБ създават контакти и партньорства с организации на европейско ниво“, коментира Ева Паунова, която е сред най-младите политици в Европарламента.

Представителите на МГЕРБ се интересуваха от възможността Организацията на младите професионалисти във външната политика да организира събитие с високопоставен световен политик в България, което би било първо подобно за създадената през 2004 г. организация.
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн