Ръководството на БСП начело с Корнелия Нинова ще проведе изнесено заседание в Стара Загора във вторник

STZAGORA.NET
*
Изпълнителното бюро на НС на БСП ще проведе изнесено заседание утре (вторник, 21 юни 2016) в Стара Загора от 11:00 ч. в хотел „Верея”. След заседанието членовете на ръководството ще се срещнат с общинските партийни ръководства и членовете по места.

В 14:30 ч. в Регионалния пресклуб на БТА в Стара Загора председателят на БСП Корнелия Нинова ще даде пресконференция.

Драгомир Стойнев, член на ИБ на БСП, отговарящ за “Секторни политики” и депутат от Старозагорска област:

- Провеждането на ИБ на НС на БСП в Стара Загора е резултат от много по-активния подход на председателя и ръководството на БСП към ситуацията в страната. Има болезнени теми и в политиката, и в икономиката, и в енергетиката, които не могат да се решават на жълтите павета. Област Стара Загора е ключов регион от гледна точка на националната индустрия и заради енергетиката, и заради стратегическите предприятия във ВПК, малкият и среден бизнес в региона също е активен. На срещите с членовете и симпатизантите на БСП искаме да чуем от първо лице какви са проблемите, но и предложения, които да влязат в политиките ни.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн