“Берое” привлече крилото Ерик Почански

STZAGORA.NET
*
“Берое” подписа днес договор с Ерик Почански, който става третото ново попълнение в тима от летния трансферен прозорец. Крилото се присъединява като свободен агент. За последно той игра в “Локомотив” (Горна Оряховица).

Ерик Почански е роден на 5 април 1992 г. Играе като дясно крило.

Почански започва своята кариера в “Чавдар” (Етрополе) през 2010 г. и за три години записва участие 44 мача, които отбелязва 3 гола. През 2013 г. той става играч на “Монтана”, където за 2 години има 34 мача и 6 попадения.

През изминалия сезон той защитава цветовете на “Лудогорец 2″, където има 13 мача и 1 гол, както и на “Локомотив” (Горна Оряховица), където записва 13 участия и 2 попадения.

Светослав Петров влиза в щаба на “Берое”

Бившият футболист Светослав Петров започва работа в “Берое”. Той влиза в спортно-техническия щаб на клуба и ще се занимава основно със скаутска дейност. За целта ще бъде обособено звено, което ще разполага със скаутска мрежа. Това несъмнено ще улесни бъдещите трансфери в “Берое”.
Светослав Петров е роден на 12 февруари 1978 г. в Добрич. Футболната му кариера е преминала през отборите на “Добруджа” (Добрич), ЦСКА (София), “Кубан” (Краснодар, Русия), “Локомотив” (София), “Нефтчи” (Баку, Азербайджан), “Калиакра” (Каварна) и “Ботев” (Пловдив). Бивш национал на България. След края на футболната си кариера е изпълнителен директор на “Добруджа” (Добрич).

“Берое” с първа официална тренировка на 15 юни

Първата официална тренировка на “Берое” преди старта на новия сезон ще се състои на 15 юни. На 13 и 14 юни футболистите ще преминат медицински изследвания за функционалното си състояние в София.

Подготовката ще протече изцяло в Стара Загора, а пълната програма, както и всички подробности ще бъдат обявени на първата пресконференция на новия треньорски щаб. Тя ще се състои на 15 юни, преди заниманието, и ще се проведе в залата за пресконференции на стадион “Берое”. Часът ще бъде обявен допълнително.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн