Ден на репродуктивното здраве ще се проведе в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
За единадесети път ще се проведе Ден на репродуктивното здраве в Стара Загора под надслов “Новите пътища към мечтаното дете”. На 11 юни, събота, от 11.00 часа в конферентната зала на хотел „Верея“ всички заинтересовани ще имат възможност безплатно да се включат в групови беседи със специалисти по стерилитет и репродуктивна медицина.

Организатори на събитието е Сдружение “Зачатие”. Във фокуса тази година са поставени най-новите технологии в света на АРТ, най-новите диагностични методи и изследвания, които повишават шанса за бързи и ефективни резултати.

Новост в тазгодишното издание е “Експо алея на клиниките по репродуктивна медицина”, в която са поканени за участие всички лицензирани клиники в България.

В края на деня Сдружение „Зачатие“ ще определи чрез теглене на публичен жребий двойки с репродуктивни проблеми, които ще получат ваучери за финансово подпомагане на лечение на стерилитет. Средствата са набрани от дарителска кампания, провеждана от Сдружение „Зачатие“ и Асоциацията на българските фенове на чуждестранни футболни отбори.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн