Боряна Карамихова е новият председател на общинското ръковоство на ПП ДБГ Стара Загора

STZAGORA.NET
*
“Обединени и със силни местни политики е личната ми цел като новоизбран лидер на общинската структура на ПП ДБГ в Стара Загора” – каза Боряна Карамихова веднага след единодушния й избор за председател на местната структура. 38-годишна, адвокат по професия, тя поема ръководството във важен за партията момент само три месеца преди президентските избори. Изборът й бе препоръчан с гласуване преди повече от два месеца първо на Националния съвет на ДБГ, който се проведе в Банско на 27 март 2016 г.

В новото ръководство влиза и общинският съветник Николай Овчаров. По препоръка на народния представител Димитър Танев, гост на събранието, организацията трябва да запази водещата си роля в областта, да води активен живот и да бъде коректив на управлението.

В следващите дни Карамихова ще проведе срещи с ръководствата на партиите от Реформаторския блок в Стара Загора и ще очертае основните приоритети в работата на местната структура за първите 100 дни от мандата си.

#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн