Четвърти Национален конкурс за вокални формации “Хармония” – 4 и 5 юни 2016, Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Четвъртото издание на Националния конкурс за вокални формации “Хармония” ще се проведе на 4 и 5 юни 2016 (събота и неделя) в Драматичния театър в Стара Загора. Организатори са Община Стара Загора и Народно читалище “Родина-1860″.

Тази година заявки за участие са подали 36 групи и формации от цяла България с над 270 участника от София, Пловдив, Стара Загора, Несебър, Чепеларе, Варна, Добрич, Севлиево, Чирпан, Асеновград, Челопеч, Казанлък и други.

Журито на конкурса е в състав: доц. Алис Боварян – вокален педагог и преподавател в Националната музикална академия, Борис Чакъров – композитор, аранжор и музикален продуцент и Жанина Янкулова – вокален педагог и автор на детски песни. Успоредно с професионалното, заседава и Младежко жури от Вокална студия “Усмивки” при читалище “Родина”.

По регламент участниците са разделени на две категории – дуети/ триа и вокални групи от 4 до 16 участника. Всяка категория е разделена на 4 възрастови групи до 25-годишна възраст. Третата категория е за нова детска забавна песен.

Галаконцертът на наградените е на 5 юни (неделя) от 17.30 часа в Драматичен театър, Стара Загора. Наградният фонд е 3000 лв. Входът е свободен за всички желаещи.
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн