Роми откраднаха 3 чувала розов цвят от масив на софийска фирма край Горно Сахране, задържаха ги

STZAGORA.NET
*
На 20.05.16 г., при провеждане на специализирана полицейска операция на територията на общ. Павел баня за противодействие на кражбите на селскостопанска продукция, в с. Горно Сахране екип от служители на Участък – Павел баня при РУ – Казанлък и служители на жандармерията са подали сигнал за спиране на каруца с намиращи се в нея 5 лица. Каруцата не спира, а ускорява, като лицата правят опит да избягат и изхвърлят 2 чувала, съдържащи розов цвят. ППС-то е последвано и спряно на ул. “Акация”, като в него е намерен още един чувал, пълен с цвят от маслодайна роза (общо 33.8 кг в трите чувала).

Установено е че лицата са 34-годишната С.Ч., А.З. на 34 г., М.М. на 22 г., А.М. на 22 г. – всички от с. Горно Сахране, и З.А. на 22 г. от с. Бузовград. Розовият цвят е обект на кражба от масив, намиращ се южно от първокласен път I-6, в землището на с. Горно Сахране, собственост на фирма със седалище в София.

Лицата са задържани за срок до 24 ч. в РУ – Казанлък. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.194, ал.1 от НК.
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн