Безплатно обучение в сферата на дигиталния маркетинг ще се проведе в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Събитието е продължение на младежка инициатива, която цели да популяризира работата от дистанция
*
На 26-ти май (четвъртък) от 19:00 в „Заралаб“ (Стара Загора, бул. „Княз Александър Батенберг” 28) ще се проведе безплатно събитие, на което ще бъде представената темата за афилиейт маркетинга, който е част от сферата на дигиталния маркетинг. Целта на безплатното събитие е да образова и мотивира аудиторията да потърси начин за реализация в сфера, която би им донесла допълнителен доход или дори възможност за реализиране на самостоятелен бизнес.

Лектор на събитието ще е Валентин Петлов. Той е на 25 години и се занимава с афилиейт маркетинг от 2007-ма година, като преди няколко месеца инвестира спечелени от него средства в стартирането на собствен бизнес, който е свързан с изработка на уеб сайтове. В рамките на срещата с аудиторията той ще сподели своят деветгодишен опит в областта, ще даде съвети на заинтересуваните за това, как да старитрат и ще отговори на въпросите на гостите на събитието.

Самото събитие е подходящо за всички хора с интерес в областта, без възрастови ограничения. Идеята за провеждане на подобен тип събития се заражда преди почти месец чрез реализаицията на инициативата „Дигиталните професии на 21-ви век“, която отново е организирана от „Заралаб“ и цели да популяризира сфери на реализация, чрез които младите хора имат възможност да работят от дистанция.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн