PALL-EX сключи търговско споразумение с Еконт Транс

STZAGORA.NET
*
От името на Еконт Транс ООД, част от транспортно-логистична група Еконт, и Pall-Ex Group, имаме удоволствието да Ви представим началото на едно ново партньорство.

Еконт Транс – един от най-големите доставчици на транспортни и логистични услуги в България, и Pall-Ex Group – европейският специалист в транспортирането на товари, предлагат изпитано конкурентоспособно решение за доставчиците на транспортни и логистични услуги в един недостатъчно развит пазар в България.

Кампанията, която ще стартира в края на месец май, има за цел, след внимателна селекция, да подбере 18 партньора от транспортните компании в България, които да се присъединят към членската мрежа на Pall-Ex Group България.

*
Pall-Ex Group разшири дейността си в Европа, като сключи търговско споразумение с един от най-големите доставчици на транспортни и логистични услуги в България.

Европейският специалист в транспортирането на палетизирани товари ще започне дейност в България към средата на 2016 година чрез партньорството си с Еконт Транс, който получи мастър лиценз за модела на британската група Pall-Ex.

С централен хъб, който ще бъде разположен в Пловдив, новата мрежа ще стартира с 18 члена и ще покрива цялата територия със стандартни доставки на следващия ден.

Павел Пенчев, прокурист на Еконт Транс, сподели: “Пазарът за дистрибуция на колетни пратки тук, в България, е в процес на развитие. Това е пазар, който има нужда от специфично решение, тъй като все още е относително неструктуриран. Като цяло доставката на товарите на разстояние преминава през няколко точки на доставка или чрез куриерски мрежи, което се оказва неефективно. Pall-Ex може да предложи изпитано решение с ясни ползи за клиентите и операторите. Новото партньорство е вълнуваща възможност, тъй като ни позволява не само да бъдем лидери на пазара, нo така също и иноватори, с въвеждането на нова форма на разпределение на товарите в България.”

Кевин Бюкенън, изпълнителен директор на Pall-Ex Group, добавя: “Нашата репутация се основава на качествена работа и Еконт е идеалният партньор за нас, със сходни безупречни стандарти. Това ново сътрудничество ще ни позволи да предложим изгодни тарифи в цялата страна, според географския район. То също така ще доведе до въвеждането на диференциация в зависимост от размера на палетите, като тази гъвкавост ще ни позволи да увеличим обслужването до градовете и селата. Заедно ние ще можем да предложим много по-добре клиентски ориентирано пазарно решение. Павел и неговият екип разполагат с отлични познания за вътрешния логистичен пазар, така че сме убедени, че нашият модел ще предложи взаимни ползи на българските превозвачи и техните клиенти.”

Членовете на Pall-Ex България ще имат достъп до разрастващата се континентална мрежа на Pall-Ex, с географско покритие, включващо Обединеното кралство, Испания, Португалия, Румъния, Италия, Франция, а скоро и страните от Бенелюкс.

Pall-Ex търси също установяване на партньорства в Германия, Унгария, Словакия, Република Чехия и Скандинавските страни.

Основана през 1993 г., почти две трети от товарите на групата на Еконт са за клиенти от типа бизнес-до-клиент и клиент-до-клиент. С 520 офиса и 14 логистични центъра, ръководени от централата на фирмата в Русе, Еконт Транс работи също така и в Гърция, и в Румъния, разширявайки още повече мрежата на Pall-Ex.

За повече информация за Pall-Ex Group, посетете www.pallex.bg
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн