„ТЕЦ Марица изток 2“ ЕАД с грамота и медал от Сдружение „Клуб 9000“

STZAGORA.NET
*
„ТЕЦ Марица изток 2“ ЕАД получи специална грамота и медал от Националния представител на Р България в Европейската организация за качество Сдружение „Клуб 9000“. Отличията се присъждат за активното участие на най-голямата топлоелектрическа централата на Балканския полуостров в дейността на сдружението и успешното дългогодишно съвместно сътрудничество. Те бяха връчени на „ТЕЦ Марица изток 2“ ЕАД по време на тържественото честване на 25-годишния юбилей на Сдружение „Клуб 9000“.

В „ТЕЦ Марица изток 2“ ЕАД е внедрена Система за управление на качеството, която ръководството на дружеството непрекъснато подобрява, за да гарантира качеството на произвеждания продукт. Тя се отличава с изключителна ефикасност, жизненост и потенциал, което потвърждава ангажимента на мениджмънта на централата да гледа на Системата за управление на качеството като приоритет.

Топлоелектрическата централа поддържа отлични взаимоотношения освен със Сдружение „Клуб 9000”, и с „Български институт за стандартизация“, „Съюз на специалистите по качество“ и „Съюз на метролозите в България“. Това допринася за получаването и използването на актуална нормативна, стандартизационна и техническа информация, свързана с функционирането на Системата за управление на качеството и с квалификацията и компетентността на персонала на „ТЕЦ Марица изток 2“ ЕАД.

Сдружение „Клуб 9000” подпомага активно българските организации за ускоряване хармонизацията на дейностите им по управление на качеството с международната практика на основата на международните стандарти ISO – серия „9000“. През годините то обхвана с дейността си и другите, свързани с ISO 9000 стандарти и съвременни практики, в цялото им многообразие – системи за управление на околната среда ISO 14000, системи за безопасни и здравословни условия на труд OHSAS 18000 и редица други, които придобиват все по-голямо съвременно значение за бизнеса и обществото.

#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн