Съзвездие от музиканти и актьори записа клип за стогодишнината на “Берое”

STZAGORA.NET
*
Истинско съзвзедие от музиканти и актьори се събра, за да запише видеоклипа за стогодишнината от създаването на футболен клуб Берое. Видеоклипът за новия химн на Берое e написан от известния актьор и композитор Стефан Вълдобрев. Гост музиканти са обичайните заподозрени от обкръжението му: Веселин Веселинов-Еко, Стунджи, Иван Лечев, Мирослав Иванов (бивш Сафо и мн. др.), а в клипа взеха участие Поли Генова, Станимир Гъмов, както и маркетинговият мениджър и бивш капитан на “Берое” Ваня Джаферович.

Стефан Вълдобрев не само е сред най-известните старозагорски фенове на “Берое”, но е израснал на метри от стадиона.

Премиерата на клипа на новия химн на “Берое” ще бъде в средата на май в Стара Загора и ще се организира с помощта на Община Стара Загора.

Режисьор на клипа е Момчил Александров, продуцент Степан Поляков, а зад осъществяването на проекта стои FIVE STAR MEDIA GROUP. Компанията в момента заснема съвместно с Община Стара Загора и ПФК “Берое” пълнометражен филм за едновековния юбилей на отбора. Премиерата на филма ще се състои в началото на есента, когато е и празникът на града. Тази година филмът “Стара Загора – Свидетелят на историята”, също продуциран от FIVE STAR MEDIA GROUP, беше номиниран за награда на 12-то издание на Международния Фестивал на туристическия Филм – България “На източния бряг на Европа”.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн