Младежи от Стара Загора участваха в Международна конференция „Нашето общо бъдеще“

STZAGORA.NET
*
Представители на Община Стара Загора и Международния младежки център взеха участие в Международна конференция на тема „Нашето общо бъдеще – Our future together“, организирана от Министерството на образованието и науката по Програма „Деца и младежи в риск“.

Конференцията представи постигнатите до момента резултати от изпълнението на програмата и завърши с кратка музикална подборка, изпълнена от младежи от целевата група на Младежкия център в Стара Загора.

Конференцията се състоя във филиала на Националната художествена галерия в София с участието на представители на образователното ведомство и Програмния оператор на Програма BG06 „Деца и младежи в риск“, представители на Съвета на Европа, работещи в партньорство с екипа на МОН за изпълнение на програмата, представители на организациите-бенефициенти, които изпълняват проекти, финансирани по програмата.

Събитието, което е част от поредицата официални събития, организирани във връзка с Българското председателство на Комитета на министрите на Съвета на Европа, се проведе под патронажа на министъра на образованието и науката Меглена Кунева.
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн