Световноизвестен специалист от Германия ще извърши ендоваскуларни процедури в Болница „Тракия“

STZAGORA.NET
*

Д.м. Ралф Лангхоф

Изявеният специалист в областта на ендоваскуларните процедури д-р Ралф Лангхоф от Германия и ръководителите на отделенията по „Съдова и ендоваскуларна хирургия“ и „Инвазивна кардиология“в Болница „Тракия“ – Стара Загора ще дадат съвместна пресконференция на 7 април от 12 до 13 часа в залата на Болница „Тракия“ – Парк.

Поводът за посещението на д-р Лангхоф в Болница „Тракия“ е провеждане на уъркшоп (работно занятие) с лекарите специалисти от двете отделения, по време на което той ще извърши няколко по-сложни ендоваскуларни (безкръвни) процедури на български пациенти с тромбози и стенози на артериалните съдове.

Д-р Ралф Лангхоф е изключително известен със своите постижения в областта на ендоваскуларната медицина или отпушване и разширяване на променените от атеросклероза съдове. В практиката си той е извършил над 15 хиляди различни високоспециализирани интервенции – вътречерепни, бедрени, бъбречни, венозно-лазерни и други.

Д-р Ралф Лангхоф е член на УС на Европейската фондация за съдова медицина, главен лекар на отделението по ангиология в Центъра за съдова медицина Берлин – Вилмерсдорф, член на Научния консултативен съвет за осигуряване на качество в ангиологията.

Пресцентър – Болница „Тракия“
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн