В Казанлък откриха 80-я магазин от веригата “Лидл”

STZAGORA.NET
*
Кметът на Община Казанлък Галина Стоянова днес присъства на откриването на 80-ия обект от веригата магазини “Лидл, който отвори врати и в град Казанлък.

„Тук сме тази сутрин, за да ви споделя, че има проспериращи хора, които се постараха днес да се открие 80-ият обект от една изключително голяма верига, успешна не само в България, а и в цяла Европа. Това е веригата “Лидл”. Това е веригата, която ще създаде удобства за вас. Искам специално да благодаря на г-н Инчовски и на неговия екип, които за година направиха възможен този проект, тъй като те имаха желание да се установят в Казанлък. Пожелавам на екипа да са здрави, да посрещат с усмивка своите клиенти, а клиентите да намират винаги онова, което търсят и което им е потребно“ – с тези думи Кметът Галина Стоянова се обърна към екипа на новия магазин и всички присъстващи на откриването.

Галина Стоянова коментира още, че откриването на “Лилд” на мястото на т.нар. “дупка”, където бе Инфекциозна болница в град Казанлък е стъпка напред в решаването на проблема с неизгодната сделка, която бе сключена от предишния Общински кабинет и заради, която Община Казанлък наследи дълг от 4 млн. лева. „Тя ни струва 4 млн. лева, които ние платихме, за да има днес нещо хубаво. Затова съм изпълнена с много двояки чувства, когато стоя тук, но искам да ви кажа, че независимо от всичко Казанлък ще пребъде. Казанлък има много оставени и наследени „дупки“, но казанлъчани са силни хора и аз съм убедена, че заедно с вас ще преодоляваме трудностите.“

„Нека Бог благослови мястото, нека тук наистина има благодат и просперитет за вас и за нас казанлъчани. На добър час!“ – пожела Галина Стоянова.

Lidl е една от най-големите вериги магазини за хранителни стоки в Европа, с повече от 150 000 служители в над 9000 магазина в повече от 20 страни в Европа.
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн