Фахд Акту от Холандия дойде на проби в “Берое”

STZAGORA.NET
*
Холандският защитник Фахд Акту ще бъде на пробен период в “Берое”. Той вече направи първата си тренировка със “зелените”, а треньорският щаб ще прецени качествата му в следващите дни. Акту е свободен агент и за последно е играл за холандския “Дордрехт”.

Фахд Акту е роден на 13 януари 1993 г. в Амстердам, Холандия. Висок е 182 см и играе като ляв краен бранител.

Акту е преминал през школите на холандските “Аякс”, “Хаарлем” и “Хееренвеен”. Започва своята професионална кариера през 2012/13 г. в “Хееренвеен”, но е преотстъпен на “Алмере сити” за сезон 2013/14 г. и изиграва 13 мача за тима. През следващия сезон преминава в “Хераклес” (Алмело), където има 23 мача за сезон 2014/15 г.

През настоящия сезон Акту е бил под наем в “Дордрехт” и през есента участва в 22 срещи на своя тим, реализирайки и 1 гол.

Иначе днес играчите на “Берое” подновиха своите занимания, след като имаха два дни почивка след лагера в Турция. В събота от 15:30 ч. “Берое” приема “Пирин” в първи официален двубой за 2016 г.
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн