Първото попълнение на “Берое” за 2016 г. е халфът Георги Сърмов

STZAGORA.NET
*
Георги Сърмов стана първото ново попълнение на “Берое” за годината, след като днес подписа своя договор с клуба. Халфът е привлечен като свободен агент. Той веднага се включи в подготовката на отбора и вече тренира със своите нови съотборници. За последно Сърмов бе част от отбора на румънския “Поли Тимишоара”.

Георги Сърмов е роден на 7 септември 1985 г. в Бургас. Играе като полузащитник и е висок 180 см.

Сърмов е юноша на “Нефтохимик”, където и започва своята професионална кариера през 2004 г. За бургаския тим той записва участие в 43 мача и реализира 2 гола.

През есента на 2006 г. преминава в софийския “Левски”, където остава четири сезона. За този период е взел участие в 92 мача на “сините” и отбелязва 7 попадения. През май 2010 г. става играч на турския “Касъмпаша” и записва 80 мача за “апачите”, в които бележи 1 гол.

Георги Сърмов се завръща в България през сезон 2013/14 г. и е част от състава на “Ботев” (Пловдив). За “жълто-черните” взима участие в 39 срещи и реализира 2 гола. През следващата година се завръща в “Левски” и играе в 15 двубоя на “сините”. През лятото на 2015 г. преминава в румънския “Поли Тимишоара” и през есенния дял участва в 18 двубоя.

Георги Сърмов е двукратен шампион на България, носител на Купата на страната и двукратен носител на Суперкупата на България с “Левски”.

Новото попълнение на “Берое” има 11 двубоя за представителния тим на България.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн