“Един ден за ранените диви животни” – коледна кампания на Спасителния център – Стара Загора

STZAGORA.NET
*
За втора поредна година Спасителният център за диви животни организира своята коледна кампания под нодслов „Един ден за ранените диви животни“. Това е кампания, с която ще подарите един ден от идната 2016 година в грижи за дивите пациенти на Спасителния център на ваш близък, семейството или на себе си.

Вижте как:

Мислили ли сте си какво е да работиш в Спасителния център за диви животни? Да храниш супер лакомници като пеликана Груьо или заинатили се диваци, отказващи да поемат и хапчица? Кой с какво се храни и по колко пъти и как се прави маникюр на сова, например?

Отговорът на тези и много други въпроси, които не ви дават мира :) можете да научите, ако се включите в тазгодишната ни коледна инициатива – ЕДИН ДЕН ЗА РАНЕНИТЕ ДИВИ ЖИВОТНИ.

За да поднесете подходящо подаръка си, ще получите и „коледна напомнянка“ във вид на красива авторска перната картичка.

Как можете да направите това? Срещу дарение от 80 лева, един мейл с името (имената) на получателите на подаръка, точния адрес за изпращане на пратката и телефон за връзка с куриер.

След като подаръкът е поднесен, гордият му собственик може да избере един ден от 2016 г. (от 1 януари до 31 декември), в който ще стане пълноправен член на нашия екип. А в края на това шеметно преживяване, като част от екипа на Центъра, ще се сдобие с колаж от най-яките снимки от близката си среща с ранената дива природа на България.

Не мислите ли, че това е изключително подходящ, благороден и нестандартен подарък за близки и роднини, както и за цялото семейство :)))

ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ: можете да подарите „Един ден за ранените диви животни“ на един човек, на семейство или двойка. Ще се радваме, ако посветите този ден на децата около вас.

Спечелихме ли ви за каузата?

Ако да, можете на ди пишете на wrbc@greenbalkans.org, или да ни потърсите на тел. 0886 570 053.

Не сме забравили и традиционалистите :) На тях предлагаме осиновителната програма като начин за подарък, който ще зарадва всички любители на дивите животни.

За повече информация:
Христина Клисурова – връзки с обществеността
Спасителен център за диви животни
Тел. 0886 570 053; e-mail: hhristova@greenbalkans.org
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн