Областният управител Г.Ранов се срещна с новоизбрани кметове от региона

STZAGORA.NET
*
По инициатива на областния управител инж. Георги Ранов днес в Областна администрация се проведе работна среща с новоизбраните кметове на общини от област Стара Загора. На нея присъстваха и зам.-областните управители Мариана Кръстева и Маноил Манев.

В началото на срещата инж. Ранов поздрави кметовете с успеха им на отминалите местни избори и им пожела здраве и ползотворна работа.

Поздрави и пожелания за успешен мандат отправиха и г-жа Кръстева и г-н Манев.

Областният управител изрази готовност за сътрудничество, взаимопомощ и съдействие на местните власти във всички направления, които са в компетенцията на Областна администрация.

Предвид новите условия, в които живее Европа след атентатите в Париж на 13 ноември, той подчерта, че е много важно да се продължи доброто сътрудничество и координация в посока на сигурността.

На срещата бе обсъдена и темата за готовността на общините за реакция при природни бедствия и кризи.

След изказването на инж. Ранов кметовете имаха възможност да поставят въпроси и да изложат проблеми, свързани с техните общини.
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн