Поправянето на погрешно въведени преференции вкарва в ОбС – Стара Загора друг съветник от Реформаторския блок

STZAGORA.NET
*
Милко Чанков от БЗНС ще смени в новия състав на Общинския съвет в Стара Загора Румен Ройдев от СДС, който беше класиран на четвърто място в листата на Реформаторския блок след местния вот. Рокадата ще бъде извършена, след като бяха открити погрешно въведени преференции от протокол на секционна избирателна комисия.

Това съобщи днес пред медиите Теодора Крумова, председател на Общинската избирателна комисия. Грешката е механична и е станала поради това, че при набирането на цифрите от „Информационно обслужване“ броят на преференциите на двамата кандидати е разменен, тъй като те са на позиции непосредствено един след друг. Централната избирателна комисия е уведомена за казуса и се очаква да извърши нужната поправка.
#

jun

Напишете коментар


echo
Copyright © 2017 Стара Загора днес. Всички права запазени. Авторите запазват авторските си права върху статиите, като носят пълна отговорност за съдържанието им. Издателят получава неограничени права да предлага и разпространява изданието с публикуваните статии. Издателят не носи отговорност, ако авторите са причинили вреда на трети лица.
Powered by уеб дизайн