Министерството на отбраната събира на турнир по стрелба военни аташета, ветерани и журналисти за празника на Сухопътните войски

STZAGORA.NET
*
Турнир по стрелба по повод празника на Сухопътните войски ще се проведе на 5 ноември

Традиционен турнир по стрелба със стрелково оръжие по повод празника на Сухопътните войски ще се проведе на 5 ноември 2015 г. на учебен център „Тюлбето“, Казанлък. Поканени за участие са постоянно акредитираните журналисти от централните и регионални медии, ветерани, както и членовете на Асоциацията на военните аташета, акредитирани в Република България. Бойният празник на Сухопътните войски – 19 ноември тази година е свързан с тържественото отбелязване на 130-ата годишнина от победата в Сръбско-българската война от 1885 г.

Турнирът по стрелба, с участието на представители на медиите, ще започне в 10.00 ч. на учебен център „Тюлбето”. След неговото провеждане командирът на Сухопътните войски генерал-майор Андрей Боцев ще се срещне с представителите на средствата за масова информация и ще награди журналистите, отразили най-активно дейността на Сухопътните войски през 2015 г.

Постоянно акредитираните представители на централните и регионалните медии могат да заявят участието си в турнира на специално предоставени телефони във военното министерство, съобщиха от неговия пресцентър.
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн