Тихомир Томов заяви, че се явява на последните си местни избори

Разписание - градски транспорт >>>>
STZAGORA.NET
*
Тихомир Томов, водачът на ПП “Нова сила” в Стара Загора и на листата с кандидати за общински съветници на партията, се явява на последните си местни избори. “Нормално е да се дава път на други хора, които да работят за Стара Загора. Трябва да се даде път на младите след нас” – обяви той. Относно големия брой (общо 10) кандидати за кмет на общината Томов не скри учудването си: “Толкова много хора – 9 човека, да се явят, които не са подготвени за този пост, при тези реални резултати в града означава неуважение към работата на г-н Живко Тодоров, най-малкото. Второ – неуважение към самите себе си, защото има такива, които се явяват за трети път. Знаят какви са им възможностите, повечето са били общински съветници”.

“Ако ние от “Нова сила” отново бъдем избрани да влезем в състава на Общинския съвет, имаме какво да кажем на старозагорци, имаме много идеи за реализиране” – каза още Тихомир Томов. Той съобщи, че със средства на “Нова сила” са подменени несветещите лампи на площадката за бадминтон в парк Аязмото (“Митрополит М. Кусев”), чието осветление е прокарано за пръв път навремето със средства на “Автобусни превози”, когато Томов бе директор на фирмата. “Това е един малък подарък за старозагорци от нас” – каза той.

“Партиите направиха обещания на Стара Загора за общо 2 милиарда лева по време на тази предизборна кампания. Това означава, че ние, малките партии, трябва да намерим за себе си друга ниша, за да предлагаме неща, които са ценни за града и които са пропуснати, защото отстрани нещата често се виждат по-добре. Едно такова е поставянето на паметна плоча в Старозагорските минерални бани от ПП “Нова сила” на летеца-изтребител от Стара Загора Христо Костакиев, който на 30 март 1944 г. сваля две американски “летящи крепости” по време на бомбардировките на София. Има решение на Общинския съвет за това и проектът на плочата вече се прави. Старозагорци ще бъдат уведомени за датата, на която плочата ще бъде поставена с помощта на кмета на Баните” – съобши Тихомир Томов.

“Въпреки че бях зам.-кмет на Стара Загора и два мандата общински съветник, от 2000-та година няма и ден, в който срещу мен да не се е водило някакво дело. Има хора, които не се уморяват” – призна Томов.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн