Цветан Цветанов: Време е Чирпан да се присъедини към силния кметски отбор на ГЕРБ

Разписание - градски транспорт >>>>
STZAGORA.NET
„Убеден съм, че на предстоящите местни избори на 25 октомври, Чирпан ще се присъедини към силния кметски отбор на ГЕРБ. Отбор, в чийто редици са общините Стара Загора – спечелила европейско финансиране за над 300 млн. лева; Казанлък, спечелила над 110 млн. лева; Мъглиж – над 20 млн. лева… Тези общини са преобразени, а това е немислимо само с местните им бюджети, немислимо е без европейските средства. Време е и в Чирпан резултатите да са видими!“, категоричен бе Цветан Цветанов, председател на националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ и зам.-председател на партията. „Направете вашият избор и подкрепете кандидатът на ГЕРБ за кмет на Чирпан Христо Стефанов с бюлетина номер 3“, подчерта Цветанов. „Кандидатът ни е достоен човек, който има нашата подкрепа и тази на правителството, но без вашата подкрепа нямаше да има ГЕРБ, нямаше да го има и стабилното управление на Бойко Борисов“, каза още зам.-председателят на партията в града на Яворов. „Време е да има достъпна и работеща администрация в Чирпан, която да е в полза на жителите на общината, а когато градоначалникът е част от силния отбор на ГЕРБ – това е гаранция за успех “, допълни още той.

„Всички знаем какво се случи при управлението на Орешарски – замразяване на еврофондовете за страната ни, а в момента целият ни екип работи здраво, за да може в края на тази година и в началото на 2016 година, да бъдат приети проектните предложения. Така с общи усилия променяме страната си към по-добро. Така с общи усилия ще променим и Чирпан“, обобщи Цветанов.

„Икономиката и инфраструктурата в община Чирпан са в лошо състояние“, категоричен бе кандидатът на ГЕРБ за кмет Христо Стефанов. „Задължително е да бъдем част от отличния кметски отбор на ГЕРБ“, каза още той. Стефанов представи приоритетите си за развитие на Чирпан за следващите четири години. „Ще работя за съживяване на икономиката, разкриване на нови работни места и поне част от 14-те хиляди чирпанлии, които напуснаха общината да се завърнат по родните си места“, обяви кандидатът за кмет на общината.

Председателят на предизборния щаб на ГЕРБ, заедно с евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова и народните представители от Старозагорско Пламен Йорданов и д-р Кирил Добрев, се срещна с жители и гости на общината. Разговорът се проведе в емблематичното за региона място – Къща-музей „Пейо Яворов“.

Цветан Цветанов сподели, че за първи път е посетил Чирпан, когато е бил ученик в 8-и клас и е участвал в крос посветен на Яворов. „Тогава бягах рамо до рамо със сегашния министър на младежта и спорта Красен Кралев и спечелих първия си медал“ , каза зам.-председателят на ГЕРБ. Цветанов пое ангажимент пред чирпанлии да възроди емблематичния лекоатлетически маратон, като ще разчита на помощ от Българската федерация по лека атлетика.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн