Съхранявайте и предавайте традициите на бъдещите поколения, каза на жителите в село Шаново Цветан Цветанов

Разписание - градски транспорт >>>>
STZAGORA.NET
„Важно е да съхранявате традициите и да ги предавате на бъдещите поколения!“, с тези думи Цветан Цветанов, председател на националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ, се обърна към известната в мъглижкия регион певческа група на Шановските баби. Той призова жителите на китното село и да подкрепят кандидата на ГЕРБ за втори кметски мандат на село Шаново Иван Стоянов.

С много празнично настроение, в мъглижкото село бяха посрещнати зам.-председателят на ПП ГЕРБ, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова, народните представители от Старозагорско Пламен Йорданов и д-р Кирил Добрев, както и кандидатите за общински съветници и кметове на кметства от мъглижката община.

Те бяха гости на тържеството в Шаново, посветено на два юбилея – 120 години от построяването на местната църква „Св. Димитър“, както и 110 години от изграждането на НЧ „Наука – 1905“ в селото.

Празничната програма включва цял ден изпълнен с много фолклорни песни и танци.

#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн