Цветан Цветанов ще посети област Стара Загора на 17.10.2015 г. (събота)

Разписание - градски транспорт >>>>
STZAGORA.NET
Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Стара Загора на 17.10.2015 г. (събота). Той ще бъде придружаван от председателя на областния предизборен щаб и народен представител Пламен Йорданов, евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова, кандидати за кметове и общински съветници.

В 10:00 часа Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Казанлък Галина Стоянова ще присъстват на спортен празник, включващ състезание по стрийт фитнес, футболен мач и волейболен турнир в град Казанлък. Спортният празник ще се проведе на Комбинираното спортно игрище за волейбол и баскетбол, намиращо се южно от стадион „Севтополис“, ул. „Орешака“ №56.

В 10:30 часа Цветан Цветанов и Галина Стоянова ще посетят зона за отдих на улица „Петко Д. Петков“, квартал 38 в Казанлък. В 11:00 часа зам.-председателят на ГЕРБ и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Казанлък ще открият зона за отдих на улица „Бузлуджа“, квартал 38 в града.

В 12:00 часа Цветанов ще посети село Ягода, община Мъглиж, където ще присъства на тържествено откриване на Народно читалище „Гео Милев–1926 г.“ С него ще бъдат кандидатът на ГЕРБ за кмет на село Ягода Димитър Димитров и кандидатът на ГЕРБ за кмет на град Мъглиж Господин Господинов.

В 13:10 часа Цветан Цветанов, Господин Господинов и Иван Стоянов – кандидат на ГЕРБ за кмет на село Шаново, ще присъстват на празника на селото, който ще се проведе на площада в центъра на Шаново.

В 14:30 часа зам.-председателят на ГЕРБ ще се срещне с жителите на Чирпан в къща–музей „Пейо Яворов“, ул. „Крачолови“ №26. Ще присъства и Христо Стефанов – кандидат за кмет на Чирпан.

В 16:00 часа Цветан Цветанов ще разговаря с членове и симпатизанти от Раднево в Общински център за културата „Нончо Воденичаров“, ул. „Георги Димитров“ №2. Ще присъства Тенко Тенев – кандидат на ГЕРБ за кмет на Раднево.

В 17:30 часа Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Стара Загора Живко Тодоров ще се срещнат с граждани на площада пред Община Стара Загора.

От 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Стара Загора. На площада пред Община Стара Загора председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще представи пред жителите на Стара Загора кандидатите на ГЕРБ за областта. На мероприятието ще присъства кандидатът на ГЕРБ за кмет на Стара Загора Живко Тодоров, кандидати за кметове и общински съветници от областта.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн