Много нови шампиони, пожела Живко Тодоров на спортния клуб по борба „Берое“

STZAGORA.NET
*
„За мен е чест за поредна година да открием заедно традиционния турнир по народни борби. Поздравявам специално организаторите – Клуб по борба „Берое“, клубът, който е дал много шампиони на България и продължава да дава! Радвам се, че всички постигнали върхове в този спорт са тук и подкрепят децата, които вървят по този път. Личният пример е важен, особено за подрастващите“, каза Живко Тодоров, кандидат за кмет втори мандат от ГЕРБ на Стара Загора. Той даде символично начало на шестото издание на народните борби по случай празника на Стара Загора.

В знак на благодарност към доброто съдействие и подкрепа, която е получавала през годините от Община Стара Загора, Българската федерация по борба подари на Живко Тодоров национален спортен екип, с пожелание за успех.

По време на церемонията за старта на народните борби бе връчен и почетен плакет на заслужилия треньор по борба Петко Драганов по случай неговия 80-годишен юбилей, както и приноса му към развиване на спорта.

На комплекс „Трейс Арена“, в квартал „Кольо Ганчев“ се събраха някои от най-големите имена в борбата, които с интерес изгледаха състезанието на борците, които бяха разделени в няколко категории – мъже до 65, до 75, до 85, над 85 килограма и кадети. За първите трима във всяка от възрастовите групи и категории бяха раздадени награди.

Разписание - градски транспорт >>>>
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн