Председателят на БСП Михаил Миков идва в неделя в Стара Загора и региона, за да подкрепи кандидатите на левицата за предстоящите избори

STZAGORA.NET
*
Председателят на БСП Михаил Миков ще подкрепи лично кандидатите на левицата в Братя Даскалови, Казанлък, Павел баня, Раднево и Стара Загора на 4-ти октомври.

* В 10 часа кандидатите за кметове и общински съветници заедно с Миков ще се разходят по улиците в Казанлък.
* В 12 часа в Павел баня е планирана работна среща на лидерът на социалистите с актива на БСП, симпатизанти и кандидатите за местна власт.
* В 15 часа Михаил Миков ще участва в откриването на предизборната кампания на кандидатите на БСП в Братя Даскалови в местното читалище.
* В 17 часа започва срещата на председателя на НС на БСП с представители на левицата и участници в местните избори за община Раднево в Предизборния център.
* В 19:00 часа в Стара Загора Миков ще проведе среща с актива на БСП и симпатизанти, кандидати за кмет на община, кметове на кметства и общински съветници от Стара Загора, Гълъбово, Чирпан, Опан, Гурково, Николаево и Мъглиж.

Кандидатите за кметове на 11-те общини в област Стара Загора, издигнати или подкрепени от БСП, са:

Община Братя Даскалови – Сава Савов
Община Гурково – Стоян Бонев
Община Гълъбово – Николай Тонев
Община Казанлък – Николай Терзиев
Община Мъглиж – Марийка Митева
Община Николаево – Косьо Косев
Община Опан – Минчо Чавдаров
Община Павел Баня – Атанас Пъдев
Община Раднево – д-р Владимир Желев
Община Стара Загора – д-р Стефан Шишков
Община Чирпан – Кичка Петкова

#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн