Живко Тодоров даде старт на офроуд състезанието „Загора Трофи“

STZAGORA.NET
*
„Щастлив съм, че в Стара Загора има традиции при офроудa. Пожелавам на всички участници да имат възможност да подобряват машините си, да стават все по-добри и да се радват на безаварийно шофиране. Нека най-добрият победи!“ Това каза при официалното откриване на „Загора Трофи“ 2015 г. кандидатът за кмет на Стара Загора от ГЕРБ Живко Тодоров.

Над 50 екипажа показаха състезателните си машини, с които ще се включат във второто издание на офроуд състезанието „Загора Трофи“.

Шампионатът се провежда събота и неделя (3 и 4 октомври) в района на мотополигона край старозагорското село Хрищени. В събота от 9.30 часа ще започне надпреварата за различните класове. В неделя отново на мотополигона ще се проведе и затвореният маршрут. Официалното награждаване е предвидено за неделя от 15:00 часа.

На официалното откриване на двудневния шампионат присъстваха и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ, които с интерес се запознаха със спецификите на състезателните автомобили.

„Загора Трофи“ е 6-ти кръг от Националния шампионат, провеждан по утвърдения правилник от веригата “Bulgaria Trophy Challenge”. Участниците са разделени в клас “Експерт” и клас “Хоби”, като тази година се добавя и клас “ATV”.
Разписание - градски транспорт >>>>
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн