Кандидати от листата на ГЕРБ за общински съветници в Стара Загора се срещнаха с пенсионери по повод празника им

STZAGORA.NET
*
В Дома за стари хора, който се намира във вилно селище Старозагорски минерални бани, бе отбелязан 1-ви октомври – Световният ден на възрастните хора. Кандидати от листата на ПП ГЕРБ за общински съветници се срещнаха с над 30 от възрастните обитатели на социалното заведение.

Пенсионерите споделиха, че най-необходимо в момента им е да бъде изградена алея, която да спомага придвижването им от едната сграда до другата, в която са настанени по-трудно подвижните. През мандат 2011-2015 г. Община Стара Загора успя да реализира реновиране на помещенията и фасадата на единия от двата корпуса на Дома за стари хора по проект „Красива България“, със съфинансиране от общинския бюджет на обща стойност 519 999 лв.Частичен ремонт бе извършен и на другата част от комплекса с общински средства.

„Ръководството на Община Стара Загора работи. Работи за подобряването на жизнената среда в града. Мислим за бъдещето на нашите деца. Това, което сме направили досега се вижда – нови автобуси, инфраструктура, изграждане на детски градини, ремонти на училища, а това, което имаме желание да свършим и през следващите четири, е да продължим в същата посока, както и да засилим социалната политика“, каза Емил Христов, водач на листата за общински съветници в Стара Загора.

По повод празника обитателите на Дома за стари хора бяха поздравени и от кандидата за кмет на Старозагорски минерални бани Станчо Станев, както и от кандидатите за представители на ПП ГЕРБ в местния парламент Пламен Русев, Дарина Гайдарова и Диян Димитров.
Разписание - градски транспорт >>>>
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн